Virtuaalisen Ramppikuumeen ohjelma julkaistu

Virtuaalista Ramppikuumetta vietetään verkossa 23.-25.4.2021. 13-20-vuotiaille suunnatun verkkofestivaalin ohjelma on nyt julkaistu. Työpajojen ja katselmuksen lisäksi tapahtuma tarjoaa monipuolista oheisohjelmaa.

Tapahtuma käynnistyy perjantaina 23.4. Instagramin puolella, kun nuorilla on ainutlaatuinen mahdollisuus kysyä kysymyksiä ja kuulla kokemuksia teatterin tekemisestä näyttelijä Martti Suosalolta. Suosalo on pitkän uransa aikana näytellyt lukuisissa elokuvissa ja tv-sarjoissa sekä teatterissa monissa rakastetuissa esityksissä.

Instagram-live alkaa perjantaina klo 19 tapahtuman tilillä, @ramppikuume. Ehdotuksia kysymyksistä kerätään jo ennakkoon Ramppikuumeen Instagram-tilillä.

Martti Suosalo. kuva: Anna Tuori

Lauantai startataan työpajoilla, joita tänä vuonna on tarjolla kolmesta eri aihealueesta; lavarunous, vahva ja vaikuttava ääni sekä vaihtoehtoisten tarinoiden paja. Pajoihin on ennakkoilmoittautuminen, joka päättyy 16.4.

Virtuaalisen Ramppikuumeen esityskatselmus alkaa avajaisilla lauantaina 24.4. klo 13. Esityskatselmuksessa nähdään viisi nuorisoteatteriesitystä ympäri Suomen. Esitykset ovat katsottavissa verkossa esitysaikataulun mukaisesti. Jokainen esiintynyt ryhmä saa palautteen ammattilaisraadilta, jonka muodostavat näyttelijä-käsikirjoittaja-ohjaaja Annu Valonen, teatteriohjaaja, kirjailija ja näytelmäkirjailija Elina Kilkku ja kulttuurin moniottelija Timo Metsäjoki. Katselmus huipentuu sunnuntain päätöstilaisuuteen, jossa jaetaan Ramppikuumeen kiertopalkinto ja muita stipendejä.

Jokaisen esityksen jälkeen yleisöllä on mahdollisuus osallistua löylytykseen, jossa esiintyneeltä ryhmältä on mahdollisuus kysyä kysymyksiä ja kommentoida näkemäänsä. Löylytyksissä keskustelua johtavat teatteriagentit Sami Sivonen ja Tero Sarkkinen.

Oheisohjelmaa on tapahtuman aikana tarjolla myös Ramppikuumeen Discrod-palvelimella. Discordissa on mahdollisuus käydä keskustelua teatterista, harrastamisesta, näkemistään esityksistä ja muusta kiinnostavasta. Discordissa järjestetään viikonlopun aikana myös peliturnauksia ja rento illanvietto lauantaina klo 20.

Tutustu ohjelmaan ja aikatauluun tarkemmin täällä.

Virtuaaliseen Ramppikuumeeseen osallistuminen on avointa kaikille tapahtumasta kiinnostuneille. Osallistumislinkit ja tarkemmat ohjeet osallistumiseen päivitetään osoitteeseen www.ramppikuume.net.