RAMPPIKUUMEEN ohjelma

Ramppikuumeen ohjelma muodostuu työpajoista, esityskatselmuksesta sekä lisäksi Ramppikuume tarjoaa mahdollisuuden vaihtaa ajatuksia muiden nuorten ja nuorisoteatterin ystävien kanssa sekä osallistua illanviettoihin.

Ramppikuume alkaa perjantaina iltapäivällä Pohjanlinnan koululle saapumisella ja majoitusluokkiin majoittumisella, minkä jälkeen pidetään kaikille yhteinen infotilaisuus Kankaanpääsalissa. Päivä jatkuu koulutuspajoissa, ruokaillessa ja iltaohjelmalla. Iltaohjelma voi olla esimerkiksi keskustelutilaisuus, esitys tai yhteinen improvisaatiokilpailu.
Tapahtuman toinen päivä, lauantai, alkaa aamupalalla ja koulutuspajoilla. Koulutuspajojen jälkeen on Ramppikuumeen katselmuksen avajaiset, minkä jälkeen katselmuksen esitykset alkavat. Lauantai päättyy iltaohjelmaan eli discoon ja iltapalabuffettiin.
Esityskatselmus jatkuu sunnuntaina ja loppuu päätöstilaisuuteen, missä katselmusraati jakaa kunniamainintoja, stipendejä sekä Ramppipystin.

Ramppikuumeen katselmuksen avajaiset, lauantain ja sunnuntain esitykset sekä päätöstilaisuus striimataan Ramppikuumeen youtube-kanavalle.