Näin osallistut Virtuaaliseen Ramppikuumeeseen!

Virtuaalinen Ramppikuume on Valtakunnalliset Nuorisoteatteripäivät verkkoympäristössä, joten osallistuminen onnistuu missä vain, kunhan sinulla on käytössäsi tietokone tai älylaite, jossa on nettiyhteys. Tarjolla on työpajoja, esityskatselmus sekä keskustelua ja ajatusten vaihtoa. Tule mukaan – yksin, kaksin tai ryhmän kanssa!

Työpajat

Lauantaina klo 10-12 on tarjolla kolme työpajaa; lavarunous, vahva ja vaikuttava ääni sekä vaihtoehtoisten tarinoiden paja. Pajat toteutetaan Teams-alustalla, joten osallistumiseen tarvitset tietokoneen tai älylaitteen, jossa on nettiyhteys. Tietokoneella Teams toimii selaimessa myös ilman sovellusta, mutta puhelimessa pitää asentaa Teams-sovellus.

Jos et vielä ilmoittautunut työpajaan, mutta haluaisit mukaan, laita viestiä osoitteeseen karoliina.hursti@nuorisoseurat.fi

Instagram-live Martti Suosalon kanssa

Nuorilla on ainutlaatuinen mahdollisuus kysyä kysymyksiä ja kuulla kokemuksia teatterin tekemisestä näyttelijä Martti Suosalolta. Suosalo on pitkän uransa aikana näytellyt lukuisissa elokuvissa ja tv-sarjoissa sekä teatterissa monissa rakastetuissa esityksissä.

Instagram-live alkaa perjantaina 23.4. klo 19 tapahtuman tilillä, @ramppikuume. Ota tili seurantaan ja tule rohkeasti mukaan! Haastattelijana nuori teatterinharrastaja Sandra Strömberg IRTI-teatterista Imatralta.

Esityskatselmus

Virtuaalisen Ramppikuumeen esityskatselmuksen muodostaa viisi nuorisoteatteriesitystä, jotka valittiin katselmukseen mukaan kevään katselmushaun perusteella. Esitykset näytetään Ramppikuumeen nettisivujen kautta lauantaina ja sunnuntaina. Esiintyvät ryhmät saavat myös palautteen ammattilaisraadilta. Raadin palaute ei ole yleisölle avoin.

Esityksen katsominen on ilmaista. Katsomiseen tarvitset tietokoneen tai älylaitteen, jossa on nettiyhteys. Linkit esityksiin löytyvät ohjelmasta.

Löylytys

Jokaisen esityksen jälkeen katsojilla on mahdollisuus kommentoida näkemäänsä ja esittää esiintyneelle ryhmälle myös kysymyksiä löylytyksessä. Löylytyksessä löylyttäjinä toimivat Suomen Nuorisoseurojen teatteriagentit Tero Sarkkinen ja Sami Sivonen.

Löylytykset järjestetään Teams-alustalla ja mukaan pääset tästä. Tule mukaan kertomaan tunnelmasi ja kuulemaan esityksistä lisää! Tietokoneella Teams toimii selaimessa myös ilman sovellusta, mutta puhelimessa pitää asentaa Teams-sovellus.

Avajaiset ja Lopputilaisuus

Avajaisissa virittäydytään tapahtuman tunnelmaan – myöskin verkon välityksellä. Avajaiset lauantaina klo 13 Youtubessa.

Tapahtuman huipentaa lopputilaisuus, jossa raati kokoaa lyhyesti näkemäänsä ja jakaa muun muassa Ramppikuume-kiertopalkinnon! Lopputilaisuus sunnuntaina klo 14.30.

Illanvietto ja rentoa yhdessäoloa Discordissa

Virtuaalisella Ramppikuumeella on oma Discord-palvelin, jossa pääsee keskustelemaan muiden tapahtuman osallistujien kanssa. Discordissa järjestetään myös peliturnauksia sekä rento illanvietto lauantaina klo 20. Discord-palvelin on auki pe klo 19-21.30, la klo 10-22 ja su klo 10-15.