Katselmusraati vuonna 2024 on nyt julkistettu!

Ramppikuumeen esityskatselmusta seuraa kolmesta teatterin ammattilaisesta koostuva katselmusraati, joka antaa esiintyville ryhmille eteenpäin vievää palautetta suullisesti ja kirjallisesti.

Aikaisemmin katselmusraadista on julkistettu teatteriohjaaja ja käsikirjoittaja Seppo Honkonen ja freelancer näytelmäkirjailija-dramaturgi Asta Honkamaa.

Mikko Penttilä (s.1987) on valmistunut Taideyliopiston teatterikorkeakoulusta teatteritaiteen maisteriksi 2014 ja työskennellyt sen jälkeen laajasti teattereissa mm. Kokkolan kaupunginteatteri, Helsingin kaupunginteatteri, Ryhmäteatteri. Penttilä on improvisaatio teatteri Stella Polaris jäsen vuodesta 2016 ja toimii tällä hetkellä myös teatterin taiteellisena johtajana. Penttilän on voinut nähdä myös elokuvissa Ohjus, Huonot Naiset, Peruna ja Supermarsu 2. Sekä tv-ohjelmissa Rehtori, Jättekiva, Putous kaudet 8-11, Joulukalenteri: Tonttuakatemia ja Älä jäädy. 

Mikko Penttilä

”Nuorisoteatteri on valtavan hienoa ja kiinnostavaa, suurin osa meistä alalla olevista ihmisistä on kulkenut tien rakkaan harrastuksen kautta ammattilaisuuteen. Odotan näkeväni innostuneita esiintyjiä, innovatiivisia esityksiä ja tulevaisuuden kollegoita. ”