Haluatko olla tekemässä Ramppikuumetta? Hae mukaan talkoolaiseksi! 

Ramppikuume –Valtakunnalliset Nuorisoteatteripäivät järjestetään 19.-21.4.2024 Kankaanpäässä. Tapahtuma on suunnattu 13-20-vuotiaille teatteria harrastaville ja siitä kiinnostuneille nuorille. Ohjelmassa on muun muassa erilaisia teatterialan koulutuspajoja, nuorisoteatterien esityskatselmus sekä muuta ohjelmaa.  

Ramppikuume hakee nyt nuoria talkoolaisia tekemään tapahtumaa. Työtehtäviä on useita ja haku niihin tapahtuu lomakkeella 1.-18.2.2024. Tehtäviä on rajoitettu määrä, joten jos hakijoita on useita, valitaan talkoolaiset tehtäviin hakemuksen perusteella. Talkoolaisten tulee huomioida, että talkoolaisille pidetään infotilaisuus keskiviikkona 3.3. klo 17.00 Teamsissa. 

Korvauksena talkoolaiset saavat majoituksen koulumajoituksessa sekä ruokailut koululla. Lisäksi he pääsevät katsomaan esityskatselmuksia sekä osallistumaan muuhun ohjelmaan työvuorojen ja työtehtävien mukaan.   

Tehtävät Ramppikuumeessa 

Sosiaalisen median sisällöntuottaja 

Sosiaalisen median sisällöntuottajat lisäävät Ramppikuumeen someen tapahtuman tunnelmaa seuraajille. Toiveena on, että sosiaalisen median tekeminen on talkoolaiselle tuttua. 

Valokuvaaja 

Valokuvaajan tehtävänä on kuvata tapahtuman yleistä tunnelmaa, koulutuspajoja, esityksiä sekä muuta ohjelmaa. Toiveena on, että valokuvaaminen ja esitysten kuvaaminen on tuttua esimerkiksi harrastuksen kautta. Talkoolaisella tulee olla oma järjestelmäkamera tai mahdollisuus saada lainaan tapahtuman ajaksi.  

Roudaus 

Haluatko päästä kasaamaan ja purkamaan esityksiä? Roudauksessa autetaan esittävää ryhmää kantamaan tarvittavia lavasteita ja esineitä lavalle ennen esitystä ja pois lavalta heti esityksen jälkeen. Roudausta tekevät voivat toimia myös muissa tehtävissä tapahtumassa. 

Juontaminen ja löylytys  

Juontajien ja löylyttäjien tehtävänä on pitää yllä hyvää tunnelmaa, viedä ohjelmaa eteenpäin ja löylytyksessä ottaa vastaan yleisökysymyksiä. Juontajat ja löylyttäjät toimivat pareittain.  

Ramppioppaat: Infopiste ja opastus tiloissa  

Ramppioppaat toimivat tapahtuman infopisteellä sekä opastavat tiloissa.  

Yhdenvertaisuusagentti 

Tapahtuman yhdenvertaisuusagentit kiertävät tapahtumassa. YV-agenteille voidaan tulla juttelemaan niitä näitä ja myös kertomaan, mikäli kokee häirintää tai epäasiallista käytöstä tapahtumassa. YV-agenteilla on vastuuhenkilö, joka auttaa agentteja tilanteissa. 

Lisätietoja antaa tapahtuman tuottaja 

Minna-Reetta Kokkaliari 
Lounais-Suomen Nuorisoseurat
minna-reetta.kokkaliari@nuorisoseurat.fi 
0440591913