25-vuotisjuhlaansa viettävä Ramppikuume järjestetään huhtikuussa

Ramppikuume – Valtakunnalliset nuorisoteatteripäivät järjestetään 22.-24.4.2022 Kankaanpäässä. Tapahtuma järjestetään jo 25. kerran eli vietämme juhlavuotta!

Ramppikuumeen ohjelmallisen ytimen muodostavat koulutuspajat sekä valtakunnallinen nuorisoteatterikatselmus. Päivät tarjoavat nuorille ainutlaatuisen mahdollisuuden kokea ja nähdä nuorisoteatteriryhmien esityksiä ympäri Suomen, saada palautetta sekä kouluttautua alan ammattilaisten ohjauksessa.

Nuorisoteatterikatselmuksen haku on alkanut, ja katselmukseen voi hakea 25.2.2022 asti. Katselmukseen haetaan täyttämällä hakulomake sekä lähettämällä tallenne esityksestä. Tarkemmat hakuohjeet löytyvät täältä.

Katselmuksen lisäksi nuorilla on mahdollisuus kouluttautua ammattilaisten ohjauksessa työpajoissa. Työpajoihin ja tapahtumaan ilmoittautuminen on auki 7.3.-1.4.2022. Katselmuksen ja koulutuspajojen lisäksi Ramppikuume tarjoaa mahdollisuuden vaihtaa ajatuksia muiden nuorten ja nuorisoteatterin ystävien kanssa sekä osallistua illanviettoihin. Tapahtuman osuuksiin on osittain mahdollista osallistua myös etänä.

Tapahtuman järjestämisessä huomioidaan vallitseva koronatilanne ja koronaturvallisuus.

Lue lisää tapahtumaan osallistumisesta täältä.