Virtuaalinen RAMPPIKUUME 11.-13.9.2020

Koska te ette pääse Kankaanpäähän, me tulemme teidän luoksenne! Tänä vuonna RAMPPIKUUME järjestetään virtuaalisena festivaalina syyskuussa, 11.-13.9.2020.

Osallistuminen onnistuu olit sitten missä vain, kunhan käytössäsi internetyhteys ja laite, jolla nettiä voit käyttää! Tapahtumassa sinulla on mahdollisuus nähdä nuorisoteatteriesityksiä ympäri Suomen, osallistua koulutukseen sekä keskustella näkemästäsi ja kokemastasi muiden nuorisoteatterin ystävien kanssa!

Tutustu tapahtuman käsiohjelmaan!

Näin osallistut Virtuaaliseen RAMPPIKUUMEESEEN!

Virtuaalinen RAMPPIKUUME on Valtakunnalliset Nuorisoteatteripäivät verkkoympäristössä, joten osallistuminen onnistuu missä vain, kunhan sinulla on käytössäsi tietokone tai älylaite, jossa on nettiyhteys. Tarjolla on työpajoja, esityskatselmus sekä keskustelua ja ajatusten vaihtoa. Tule mukaan – yksin, kaksin tai ryhmän kanssa!

Täältä löydät kootusti kaikki osallistumislinkit.

Työpajat

Perjantai-iltana klo 18 on tarjolla kaksi työpajaa; improvisaatio ja status näyttelijäntyössä. Pajat toteutetaan Whereby-verkkoympäristössä, joten osallistumiseen tarvitset tietokoneen tai älylaitteen, jossa on nettiyhteys.

Pajoihin on ennakkoilmoittautuminen, joka on päättynyt maanantaina 7.9. Ilmoittautuneet saavat osallistumislinkin sähköpostitse osallistumista varten. Ilmoittautua voi täältä.

Esityskatselmus

Virtuaalisen RAMPPIKUUMEEN esityskatselmuksen muodostaa viisi nuorisoteatteriesitystä, jotka valittiin katselmukseen mukaan kevään katselmushaun perusteella. Esitykset näytetään RAMPPIKUUMEEN nettisivujen kautta lauantaina ja sunnuntaina. Esiintyvät ryhmät saavat myös palautteen ammattilaisraadilta. Raadin palaute ei ole yleisölle avoin.

Esityksen katsominen on ilmaista. Katsomiseen tarvitset tietokoneen tai älylaitteen, jossa on nettiyhteys.

Löylytys

Jokaisen esityksen jälkeen katsojilla on mahdollisuus kommentoida näkemäänsä ja esittää esiintyneelle ryhmälle myös kysymyksiä löylytyksessä. Löylytyksessä löylyttäjinä toimivat Suomen Nuorisoseurojen teatteriagentit Tiina Puljujärvi ja Sami Sivonen.

Tule mukaan kertomaan tunnelmasi ja kuulemaan esityksistä lisää!

Löylytys-etiketti!

Löylytykset toteutetaan Whereby-huoneissa aina heti päättyneen esityksen jälkeen. Osallistumiseen tarvitset tietokoneen tai älylaitteen, jossa on nettiyhteys. Löylytykseen pääsee osallistumaan tästä linkistä: https://kankaanpaa.whereby.com/ramppi1

Whereby-huoneen osallistujamäärä on valitettavasti rajallinen, joten jos huone tulee täyteen, löylytystä voi seurata myös Youtube-linkin kautta. Youtubessa kysymyksiä ja kommentteja voi esittää kirjallisesti.

Kun osallistut löylytykseen, muista nämä:

  • Kun liityt mukaan ensimmäisen kerran, Whereby-sovellus pyytää lisäämään nimimerkin
  • Pidä mikki ja kamera kiinni, kun sinulla ei ole puheenvuoroa
  • Kysymyksiä ja kommentteja voi esittää joko ääneen tai kirjoittamalla kysymyksen/kommentin chat-ruutuun
  • Puheenvuoron saat laittamalla kameran päälle tai kirjoittamalla pyynnön chat-ruutuun
  • Muista asiallinen ja ystävällinen kommentointi!
  • Whereby-huoneesta poistutaan painamalla Leave-nappia

Avajaiset ja Lopputilaisuus

Avajaisissa virittäydytään tapahtuman tunnelmaan – myöskin verkon välityksellä. Avajaiset lauantaina klo 14.

Tapahtuman huipentaa lopputilaisuus, jossa raati kokoaa lyhyesti näkemäänsä ja jakaa muun muassa Ramppikuume-kiertopalkinnon! Lopputilaisuus sunnuntaina klo 16 suoraan Kankaanpääsalista!

Linkit, joilla pääset mukaan tapahtumaan, löydät täältä sekä tapahtuman aikatauluun.