​Tällä sivulla pääset mukaan RAMPPIKUUMEEN tunnelmaan kuvien ja tapahtumassa olleiden nuorten tarinoiden myötä! Voit myös kertoa oman tarinasi RAMPPIKUUMEESTA, haluamme kuulla sen!


"Minulle Ramppikuume on ennenkaikkea näytön paikka. Monilla jopa vuoden työn tuloksia esitellään muille samassa tilanteessa oleville ylpeänä ja parhaansa tehden.
Vaikka Ramppikuume on "kilpailu", kilpailuhenki jää taka-alalle ja kaikilla on huikea fiilis, oli sitten omassa, edellisvuodelta tutussa tai täysin uudessa porukassa.
Työpajoissa ihmiset tutustuvat toisiinsa ja oppivat aina jotain uutta, oli aihe sitten ennalta tuttu tai ei.
Ramppikuume-henki ilmenee kuitenkin parhaiten vapaa-ajalla, jolloin uudet ja vanhat tuttavuudet voivat ihan vain hengailla, jammailla tai vaikka tanssia."

-Sakari

"Näyttelijäntyön pajassa tehtävänä oli tarkkailla yhtä henkilöä ja omaksua hänen piirteitään. Näistä luotiin työpajassa hahmo. Muistan edelleen vuosien jälkeen, ketä tarkkailin ja minkälaisen hahmon tein. Harjoituksista on ollut paljon hyötyä myös myöhemmin."

-Karoliina


"Nuorisoteatteri on muutenkin mun mielestä tosi hieno asia. Ramppikuume yhdistää sen tekijöitä ja mun mielestä se on hienoo. Oon ite ollu parina vuonna mukana ja siis mä en voi ees sanoin kuvata kuinka hieno tapahtuma se on. Se on hyvä paikka syventää omaa teatteriryhmäänsä ja saada uusia frendejä."

- Niki

Sällit - Tampereen poikateatteri nappasi Ramppikuume-kiertopalkinnon vuonna 2018

"Ramppikuume oli todella hauska ja opettava! Kaikki oli järjestetty hyvin. Oli kiva hengailla kavereiden kanssa ja nauttia laadukkaasta teatterista."

- Oskari